Gyertek idegenként, távozzatok ismerősként!

Ha szerveztél már lánybúcsút, tudod, mekkora segítség, ha van, aki mindent elintéz... Ha még sosem kellett ezzel foglalkoznod, akkor pedig hamar rájössz, hogy jól jön a segítség...

Kezdőlap / AJÁNLATAINK / Egyedi lánybúcsú

Segítünk, hogy a lánybúcsú egyedi, kreatív program legyen, ami maradandó élmény nyújt a menyasszonynak és valóban összehozza a társaságot. Nem a sablonos lánybúcsúprogramot kínáljuk az unalomig ismételt játékokkal, hanem egy testre szabható csomagot a festői szépségű Cákon, hogy ne csak a nagy nap legyen emlékezetes.

Választhatjátok az alapcsomagot, ami többek között egy borkóstolót pogácsával, élményfestést, fejenként 2 üveg bort és az alapdekorációt tartalmazza. Az alapcsomag kiegészíthető további kreatív és gasztro programokkal. Akár egy igazán csajos napot is kérhettek, sminkessel, stylisttal, fotóssal. Jöhettek egész napra, egy délutánra, vagy csak egy laza borozgatós estére. Természetesen az ételről és további italokról is gondoskodunk.

10 fő felett az alapcsomagra menyasszony a mi vendégünk!


Mivel akár teljesen egyedi kívánságok alapján is összerakható a program és a kínált lehetőségek szabadon kombinálhatók, egy alapos egyeztetés után begyűjtjük az árakat a partnereinktől és részletes kalkulációt küldünk, mely segít nektek eldönteni, hogy pontosan miből álljon a lánybúcsú.